Извлечете максимума от продуктите, с които готвите. Всеки от нашите тигани е идеален за различен тип готвене. Изберете от този, който ви подхожда най-добре.
За месо на скара
– Тигани от лят алуминий и неръждаема стомана
– С IMPAKSTEEL топлоразпределително дъно с максимална температурна устойчивост
– Трислойно или двуслойно подсилено незалепващо покритие с гранитен ефект
за риба
– Тигани от кован алуминий и неръждаема стомана
– Топлоразпръскващ грунд FULLBASE или IMPAKSTEEL с максимална температурна устойчивост
– Трислоен или двуслоен плюс незалепващо покритие
За зеленчуци, паста и пържени картофи
– Емайлирани стоманени тигани
– Голяма дебелина на покритието, 5 слоя
– Незалепващ двоен слой или двоен слой плюс
За ориз, яхнии и яхнии
– Тигани от неръждаема стомана, кован алуминий и лят алуминий
– Топлоразпръскващ грунд FULLBASE или IMPAKSTEEL с максимална температурна устойчивост
– Трислоен или двуслоен плюс незалепващо покритие
Какъв вид съдове за готвене са ви необходими?
НИЕ ВИ ПОМАГАМЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИЯ ВАРИАНТ
Извлечете максимума от продуктите, с които готвите. Всеки от нашите съдове за готвене Fagor са предназначени за различен тип кухня.
Изберете от тези, които ви подхождат най-добре.
За яхнии и яхнии от месо и зеленчуци
– Високи съдове от неръждаема стомана, лят алуминий или кован алуминий
– С топлоразпределително дъно с максимална температурна устойчивост
– Трислойно или двуслойно подсилено незалепващо покритие с гранитен ефект
За готвене на пара, яхнии и зеленчукови яхнии
– Ниски съдове от неръждаема стомана и кован алуминий
– С топлоразпределително дъно с максимална температурна устойчивост
– Включва отвор за пара
За яхнии с ориз и морски дарове
– Тигани или тигани от неръждаема стомана и емайлирана стомана
– С топлоотделящо дъно
– Безопасен във фурна
За бавно готвене
– Съдове от лят алуминий и кован алуминий
– С топлоразпределителна основа IMPAKSTEEL
– Трислойно или двуслойно подсилено незалепващо покритие с гранитен ефект
Какъв модел тенджера под налягане да купя?
НИЕ ВИ ПОМАГАМЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИЯ ВАРИАНТ
Извлечете максимума от продуктите, с които готвите. Всеки от нашите модели тенджери под налягане Fagor има някаква собствена характеристика, която ги отличава един от друг. Изберете сред всички тях този, който ви подхожда най-добре и се научете да го поддържате във времето като първия ден.
Деликатни зеленчуци и риба
– Тенджери под налягане от неръждаема стомана
– С възможност за работа при ниско налягане (между 30 и 60 kPa)
– Вместимост между 6 и 8л
Сух, бульонен ориз и ризото
– Тенджери под налягане от неръждаема стомана
-Средно работно налягане (между 60 и 90 kPa)
– Капацитет между 4 и 6л
Силни зеленчукови яхнии, зеленчуци и варива
– Тенджери под налягане от неръждаема стомана
-Средно – високо работно налягане (между 60 и 100 kPa)
-Капацитет между 6 и 8л.
Месни, зеленчукови и рибни бульони
- Тенджери под налягане от неръждаема стомана или алуминий
– Ниско – средно работно налягане (между 50 и 90 kPa)