LiveZilla Live Help
FAGOR
За FAGOR | Fagor и Lotus представиха съвместен еко-двигател за коли. - FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR и Edesa от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. Магазини | Fagor и Lotus представиха съвместен еко-двигател за коли. - FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR и Edesa от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. Каталог | Fagor и Lotus представиха съвместен еко-двигател за коли. - FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR и Edesa от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. Сервизи | Fagor и Lotus представиха съвместен еко-двигател за коли. - FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR и Edesa от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. За контакти | Fagor и Lotus представиха съвместен еко-двигател за коли. - FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR и Edesa от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др.
 
 
 
• Новини: Fagor и Lotus представиха съвместен еко-двигател за коли.
   

Fagor и Lotus представиха съвместен еко-двигател за коли.


Публикувана: 2013-03-22

Автомобили за бъдещето. Това е нов екологично чист двигател за автомобилът на бъдещето, който ще позволи значително намаляване на CO2 емисиите от съвременните автомобили.


Двигателят се води под името Lotus Range Extender и ще се предлага в две версии, с атмосферно пълнене 50 конски сили, както и вариант с компресор 70 конски сили.

Двигателят предлага висока ефективност и ниска маса, което ще позволи използването на по-малко и по-леки батерии, като същевременно се поддържа висока ефективност и мощност. Специално проектираният за серия хибридни електрически превозни средства, 1,3 литра 3-цилиндровия двигател дава възможност за значително намаляване на теглото и масата на превозното средство: 58 кг тежи двигателя с компресор и 51 килограма двигателя с атмосферно пълнене.
 
Двигателят е оптимизиран за максимална ефективност при обороти между 1500 и 3500 оборота в минута, позволяващ моделът на архитектура с 2 клапана на цилиндър. Освен това, интегрираният всмукателен колектор е друг елемент, който значително намаляване на теглото и маса.

Така Fagor поема ангажимет за развитие на проекта за мобилност в контекста на Градската кола с разработване на нов бизнес, основан на проектирането, производството и пускането на пазара на еко-двигатели. Ето защо споразумението за сътрудничество между Fagor и Lotus Engineering сега навлиза в нов етап, целта на което е да се изгради редица функционални прототипи.


Не губете време и нерви в обикаляне из магазините и сравняване на цените. Fagor.bg Ви предлага винаги най-добрите оферти и промоции на актуални модели дребна и едра техника от испанския производител Fagor. Знаем, че понякога е много сложно да се направи правилния избор. Затова ние ви предлагаме компетентни консултации с дългогодишен служител на Интерсервиз Узунови АД, запознат от близо с всички аспекти на цялата гама модели уреди Fagor. Защото в повечето случаи транспортирането на закупената стока е сложна организация, свързана не само с допълнителни разходи, но и с време, затова ние Ви предлагаме бърза доставка до всяка врата на територията на България. За да се чувствате удовлетворени не само от покупката но и от доставката, при получаване на пратката поискайте на куриера да я отворите и се уверете, че получавате точно това, което сте поръчали и че то е в перфектно състояние.