LiveZilla Live Help
FAGOR
За FAGOR | FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. Магазини | FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. Каталог | FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. Сервизи | FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. За контакти | FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др.
 
 
 

• Онлайн гаранция

   

:: Fagor Edesa Cata онлайн гаранция при покупка ::  
  ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ
 
Уважаеми клиенти,

За всеки един от изброените начини, може да направите вашата поръчка:
 • по телефон 0887 411 400 за абонати на мобилните оператори и 0700 11 770 за абонатите на БТК;
 • по електронна поща на sales@isu.bg;
 • през формата за онлайн поръчка,
 • през формата за контакт на сайта

И с цел да бъдем максимално коректни и отговорни, с всяка онлайн покупка получавате "Гаранция за 100% удовлетвореност".

Онлайн Гаранция Ви дава право да върнете закупен от нас продукт до седем календарни дни
 • С тази гаранция за удовлетвореност Вие получавате възможност да върнете закупен от нас продукт до 15 дневен срок след датата на доставка до Вас, без да дължите обезщетение или неустойка .
   
 • Ако имате проблем с продукта, той има фабричен дефект или не отговаря като модел или вид на Вашата поръчка, www.fagor.bg (Интерсервиз Узунови АД) ще възстанови парите похарчени за покупката до 14 дни след пристигане на стоката в склада ни, на посочена от Вас банкова сметка или ще Ви я замени по Ваше желание.Възстановява се изцяло само стойността на уреда. Не се възстановяват транспортни и банкови разходи. • Гаранцията важи само за стоки, които са в опаковки за многократна употреба!
 • Гаранцията важи само в случаите, когато стоката бъде върната в отличен търговски вид с оригиналната си опаковка, придружена с всички документи и аксесоари, с които е била получена!
 • Гаранцията важи според условията по чл.55 от ЗЗП.
 • Транспортните разходи в обратната посока са за сметка на клиента.
 • Гаранцията важи само за физически лица  За да се възползвате от Гаранцията пазете опаковките, документите и аксесоарите на закупените от нас продукти.


Тази гаранция се отнася само към on-line покупки.

Гаранциите, установени със закон и тази от производителя важат независимо от горните условия!

Закона за защита на потребителя може да изтеглите от този линк (ъпдейт към 24.02.2015г.)

При възникване на проблем свързан с електронния магазин или за повече информация, моля свържете се с нас на следните контакти:


Call Center: 0700 11 770

Мобилен: +359 887 411 400

E-mail: sales@isu.bg

Оставаме на ваше разположение, не се колебайте да се свържете с нас. Приятно пазаруване.
 Не губете време и нерви в обикаляне из магазините и сравняване на цените. Fagor.bg Ви предлага винаги най-добрите оферти и промоции на актуални модели дребна и едра техника от испанския производител Fagor. Знаем, че понякога е много сложно да се направи правилния избор. Затова ние ви предлагаме компетентни консултации с дългогодишен служител на Интерсервиз Узунови АД, запознат от близо с всички аспекти на цялата гама модели уреди Fagor. Защото в повечето случаи транспортирането на закупената стока е сложна организация, свързана не само с допълнителни разходи, но и с време, затова ние Ви предлагаме бърза доставка до всяка врата на територията на България. За да се чувствате удовлетворени не само от покупката но и от доставката, при получаване на пратката поискайте на куриера да я отворите и се уверете, че получавате точно това, което сте поръчали и че то е в перфектно състояние.