LiveZilla Live Help
FAGOR
За FAGOR | Fagor и Lotus представиха съвместен еко-двигател за коли. - Най-добрите испански мебели и уреди за една звездна кухня. -  - FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. Магазини | Fagor и Lotus представиха съвместен еко-двигател за коли. - Най-добрите испански мебели и уреди за една звездна кухня. -  - FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. Каталог | Fagor и Lotus представиха съвместен еко-двигател за коли. - Най-добрите испански мебели и уреди за една звездна кухня. -  - FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. Сервизи | Fagor и Lotus представиха съвместен еко-двигател за коли. - Най-добрите испански мебели и уреди за една звездна кухня. -  - FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. За контакти | Fagor и Lotus представиха съвместен еко-двигател за коли. - Най-добрите испански мебели и уреди за една звездна кухня. -  - FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др.
 
 
 

• Новини

   

Fagor и Lotus представиха съвместен еко-двигател за коли.


Публикувана: 2013-03-22

Автомобили за бъдещето. Това е нов екологично чист двигател за автомобилът на бъдещето, който ще позволи значително намаляване на CO2 емисиите от съвременните автомобили.

Прочетете цялата новина
   

Най-добрите испански мебели и уреди за една звездна кухня.


Публикувана: 2011-11-07

Какво е общото между индукцията, пиролизата и "Кухнята на Звездев"?. Fagor е цялостна концепция за кухнята - от мебелите, през уредите за готвене, миене, съхранение на храни, до дребната техника, която бе представена на стилно парти вчера в шоурума на Мебелни къщи „Ралица" в столичния The Mall. Събитието бе...

Прочетете цялата новина
   
Не губете време и нерви в обикаляне из магазините и сравняване на цените. Fagor.bg Ви предлага винаги най-добрите оферти и промоции на актуални модели дребна и едра техника от испанския производител Fagor. Знаем, че понякога е много сложно да се направи правилния избор. Затова ние ви предлагаме компетентни консултации с дългогодишен служител на Интерсервиз Узунови АД, запознат от близо с всички аспекти на цялата гама модели уреди Fagor. Защото в повечето случаи транспортирането на закупената стока е сложна организация, свързана не само с допълнителни разходи, но и с време, затова ние Ви предлагаме бърза доставка до всяка врата на територията на България. За да се чувствате удовлетворени не само от покупката но и от доставката, при получаване на пратката поискайте на куриера да я отворите и се уверете, че получавате точно това, което сте поръчали и че то е в перфектно състояние.