LiveZilla Live Help
FAGOR
За FAGOR | FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. Магазини | FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. Каталог | FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. Сервизи | FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. За контакти | FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др.
 
 
 

• За Fagor

   

:: Fagor домакински електроуреди ::  
ЕДИНСТВЕНАТА ИСПАНСКА МУЛТИНАЦИОНАЛНА КОМПАНИЯ ЗА БЯЛА ТЕХНИКА
 

FAGOR е основана от петима предприемчиви студенти през 1956 година като малка работилница, за да се превърне днес в най-голямата кооперативна корпорация в света. FAGOR е петият по големина европейски производител на бяла техника с присъствие в над 20 милиона домове по света и лидерство на испанския и френския пазар.

С придобиването на френския производител BRANDT групата FAGOR се превърна в петия по големина европейски производител на електродомакински уреди в Европа с пазарен дял от 6% и оборот от над 1.7 милиарда евро. Броят на заетите в индустриалната група FAGOR възлиза на 11 000. FAGOR е на седмо място сред най-известните испански марки в света и е лидер на испанския и френския пазар.

FAGOR разполага с 16 завода в Испания, Франция, Пoлша, Мароко и Китай, както и с 17 филиалa по целия свят. Продуктите на FAGOR се предлагат в над 100 страни по света.
Продукцията на цялата производствена група надвишава 7 милиона електроуредa годишно.

Fagor домакински електроуреди


 


:: Mondragon Corporacion Cooperativa ::  
НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРОСПЕРИРАЩА КООПЕРАЦИЯ НА СВЕТА
 

FAGOR e част от най-голямата кооперативна група в света – МОНДРАГОН КООПЕРАТИВ КОРПОРЕЙШЪН (MCC). MCC е една от водещите испански корпорации с оборот от над 13 милиарда евро и влиза в топ 7 на испанските компании. МСС включва 220 различни компании с общо 80 000 човека персонал и корпорацията е структурирана в три групи: финансова, дистрибуторска и индустриална, като водеща роля има FAGOR Electrical Appliances.

Всичко започва в Испания, където след гражданската война цари хаос и безработица. В малкия град Мондрагон баският свещеник Дон Хосе търси изход от мизерията за папството си и решава да приложи на практика принципа на кооперативността/коопериране/ и християнската солидарност. Открива техническо училище, което подготвя механици и електротехници. През 1956 г. с пет свои студенти създава малко предприятие за ремонт, а след това и за производство на битови електроприбори/електроуреди/. Бизнесът им се разраства, но формата на управление се запазва и до днес – кооперативна корпорация. Работниците са и съсобственици - всеки от тях притежава свой дялов капитал. В корпорацията действа “християнската трудова демокрация”, ръководните длъжности са изборни, в нея няма уволнения, стачки и корупция. Всеки е лично ангажиран крайният продукт да е перфектен.

Mondragon Corporacion Cooperativa


 


:: МАРКИ - разнообразието е ключ към успеха ::  
ПРОДУКЦИЯ - НОВИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА ВСЕКИ ДЕН
 

FAGOR поддържа голямо разнообразие от марки с цел покриване на всички потребителски сегменти. FAGOR оперира на пет континента с единадесет марки като по такъв начин задоволява потребностите и изискванията на най-широк кръг от клиенти.

В Кооператива учавсват марките Fagor, Brandt, Mastercook, Edesa, Thomson, San Giorgio, Ocean, Aspes, De Dietrich, Sauter и др. като по голяма част от тях са с присъствие и позиции на българския пазар от години.

FAGOR е основен производител на испански мебели за обзавеждане на кухни, професионално оборудване за заведения и кухни, домакинска бяла техника и дребни електроуреди, посуда и тенджери под налягане.

 

Fagor МАРКИ - разнообразието е ключ към успеха


 


:: Продукти ::  
ИНОВАЦИИ ВСЕКИ ДЕН
 

FAGOR предлага най-широката гама от електроуреди и оборудване за дома: хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, фурни за вграждане, плотове за вграждане, аспиратори, микровълнови фурни, бойлери и др. Ако има понятие, което най-добре характеризира всички електроуреди FAGOR, това е ИНОВАЦИЯ.

Иновация – начин да предложиш на потребителите най-конкурентния продукт на пазара.

Нашите изследователски екипи работят неуморно ден след ден. Като резултат, ние предлагаме продукти с висока степен на технологично развитие, които са лесни за използване и особено са щадящи околната среда.

Застанали зад позицията на опазване и развитие на околната среда, ние работим за устойчиво развитие на нашата околна среда, за да могат да се насладят бъдещите поколения на природата, точно както правим и ние сега. С това на ум, намалихме консумацията на вода и електричество на нашите продукти и все повече и повече се използват рециклируеми материали.
Fagor домакински електроуреди ИНОВАЦИИ ВСЕКИ ДЕН


 


:: Иновации ::  
МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
 

Методът за предлагане на нашите клиенти най-конкурентните продукти на пазара е иновацията.

Благодарение на това FAGOR създаде хладилници, които елиминират плесени, бактерии и неприятни миризми и предотвратяват възпроизвеждането на микроорганизми.

FAGOR Driron е първият електроуред на пазара, който изсушава и изглажда всякакви дрехи и тъкани слагайки край на безкрайните часове гладене с ютия.

FAGOR създаде и патентова ECO-EMISSORS или еко-конвектори (т.нар. „зелена топлина”): нова екологична система от конвектори за отопление, която лесно се инсталира и е с 40% по-икономична от други конкурентни отоплителни системи на пазара.

Fagor домакински електроуреди Иновации


 


:: Призове и награди ::  
МЕЖДУНАРОДНИ ОТЛИЧИЯ, БЕЗСПОРЕН ЛИДЕР В КАЧЕСТВОТО
 
 • Награда на Принц Фелипе за корпроративни постижения в международната сфера.
 • Едри домакински електроуреди:
  Златен знак «Q» за качествено управление Финалист на европейския конкурс за качество на управлението (EFQM) Наградата на Латинска Америка за качество, 2004 г. Сертификат OHSAS 18000
 • Дребни домакински електроуреди:
  Златен знак «Q» за качествено управление Сертификат OHSAS 18000
 • Професионално оборудване:
  Сребърен знак «Q» за качество Сертификат OHSAS 18000
 • Производство на кухненски мебели:
  Сребърен знак знак «Q» за качество Сертификат OHSAS 18000
 • Газови уреди за загряване на вода GASTECH:
  Сребърен знак «Q» за качество
Fagor домакински електроуреди Призове и наградиНе губете време и нерви в обикаляне из магазините и сравняване на цените. Fagor.bg Ви предлага винаги най-добрите оферти и промоции на актуални модели дребна и едра техника от испанския производител Fagor. Знаем, че понякога е много сложно да се направи правилния избор. Затова ние ви предлагаме компетентни консултации с дългогодишен служител на Интерсервиз Узунови АД, запознат от близо с всички аспекти на цялата гама модели уреди Fagor. Защото в повечето случаи транспортирането на закупената стока е сложна организация, свързана не само с допълнителни разходи, но и с време, затова ние Ви предлагаме бърза доставка до всяка врата на територията на България. За да се чувствате удовлетворени не само от покупката но и от доставката, при получаване на пратката поискайте на куриера да я отворите и се уверете, че получавате точно това, което сте поръчали и че то е в перфектно състояние.