LiveZilla Live Help
FAGOR
За FAGOR | FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. Магазини | FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. Каталог | FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. Сервизи | FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др. За контакти | FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR ,EDESA и CATA от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери под налягане, бяла техника и др.
 
 
 

• Контакти

   

:: Fagor контакти ::  
  ЗА КОНСУЛТАЦИИ И ВРЪЗКА С FAGOR БЪЛГАРИЯ
 

OТДЕЛ ПРОДАЖБИ

Call Center: 0700 11 770

Мобилен:  0887 411 400
Мобилен:  0886 424 404
Мобилен:  0889 522 380
Мобилен:  0882 031 133

E-mail: sales@isu.bg

ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД
Направление техника
Централен офис
9000 гр.Варна MALL Варна ет.2
Бул. "Владислав Варненчик" 186
________________________________________________

ЦЕНТРАЛЕН СЕРВИЗ

Мобилен: 0885 908 761
Мобилен: 0885 908 762


E-mail: interservice@isu.bg


 
 
   
 

 

*Интерсервиз Узунови АД предлага специални дилърски условия на мебелни студия и магазини за предлагане на свободностоящи и уреди за вграждане с Испанската марка Edesa. Възможност за предоставяне на мостри от най-оборотните модели на Edesa.
За подробности по ценовата политика и партньорски търговски отстъпки, моля свържете се с търговския представител по район.:: Условия за мебелни студия ::  
  ЕДРОВИ ПРОДАЖБИ ЗА СОФИЯ И РЕГИОНА
 

Васил Михалчев
управител

гр. София бул. Ал. Стамболийски 50
  представителство ИСУ АД

Тел.: 02 981 2000
Мобилен: 0886 23 34 77
E-mail: sofia@isu.bg

 

Fagor търговски представител в София и региона
 

 


:: Условия за мебелни студия ::  
  ЕДРОВИ ПРОДАЖБИ ЗА ПЛОВДИВ И РЕГИОНА
 

Веселин Панчев
търговски представител

гр.Пловдив бул.Дунав 5
Роял комплекс

Тел.: 032 95 01 66
Мобилен: 0887 44 46 10
E-mail: v.panchev@isu.bg

 

Fagor търговски представител в Пловдив и региона
 


:: Условия за мебелни студия ::  
  ЕДРОВИ ПРОДАЖБИ ЗА ВАРНА И РЕГИОНА
 

Антон Куртев
Търговски представител

гр. Варна бул. Вл. Варненчик 186
Mall Varna ет.2 офис Интермаркет


Мобилен: 0888 40 30 70
E-mail: sales_varna@isu.bg

 

Fagor търговски представител във Варна и региона   
Форма за контакти
Полетата отбелязани със символа * са задължителни
Име:
E-mail:
Телефон:
Коментар/Запитване:
Запознат съм с политиката за защита на личните данни и съм съгласен данните ми да бъдат изпратени и обработени с цел отговор на моето запитване.
С отбелязване на някоя от категориите Вие давате своето съгласие да Ви изпращаме съобщения от избраните категории и в тази връзка да обработваме личните Ви данни, в съответствие с Общата политика и политиката за защита на личните данни.
Новини и оферти
Проучвания
Събития
Предпочитам да получавам съобщения по:
E-Mail
Телефон
SMS
Поща
Въведете кода от картинката:
Не се чете? Презареди кода!
 
 
Не губете време и нерви в обикаляне из магазините и сравняване на цените. Fagor.bg Ви предлага винаги най-добрите оферти и промоции на актуални модели дребна и едра техника от испанския производител Fagor. Знаем, че понякога е много сложно да се направи правилния избор. Затова ние ви предлагаме компетентни консултации с дългогодишен служител на Интерсервиз Узунови АД, запознат от близо с всички аспекти на цялата гама модели уреди Fagor. Защото в повечето случаи транспортирането на закупената стока е сложна организация, свързана не само с допълнителни разходи, но и с време, затова ние Ви предлагаме бърза доставка до всяка врата на територията на България. За да се чувствате удовлетворени не само от покупката но и от доставката, при получаване на пратката поискайте на куриера да я отворите и се уверете, че получавате точно това, което сте поръчали и че то е в перфектно състояние.